• LinkedIn - Black Circle
 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest
Annemiek Lindhout Interior Advise -7.jpg

​Resultaat = meetbaar & voelbaar

Een leuke kleur op de muur bedenken en een prachtige stoel uitzoeken is zo gedaan maar daarmee maak je niet het verschil. Wat je dan krijgt is een mooie ruimte. Ik vind het heerlijk en een uitdaging om de vertaling te maken waar jij en of jouw bedrijf voor staat. Zo krijgt een ontwerp identiteit, karakter, een ziel. De finesse zit in de details. Alle kleine elementen bij elkaar maken het verschil in het totaal plaatje en zorgen ervoor dat een ontwerp een beleving en eigen wordt. Het is dan ook heel lastig om een ontwerp gefaseerd te realiseren. Dat voelt hetzelfde als tegen een kok te zeggen; kook maar een mooi gerecht, we gaan proeven of het lekker is en dan kunnen we er altijd nog kruiden later aan toevoegen. Dat gaat gewoon niet. Daarom streef ik er altijd naar om alle facetten door te voeren binnen ieders budget. 

'eEN oNTWERP MET EMOTIe 

                     & Oog voor detail'    

Eye-icon-WIT.png

Het geluk voor mij in mijn werk vind ik dat de resultaten meetbaar en voelbaar zijn. Je ziet het aan een medewerker die zich  thuis op zijn werk voelt en dit gevoel overdraagt op de gasten of relaties. Maar je ziet het ook aan de gasten en gebruikers die het fijn vinden om ergens te verblijven. Dat is waar ik het voor doe;

blije medewerkers, gebruikers en gasten.

 

En wanneer het nieuwe concept of interieur bijdraagt aan een omzetverhoging is de opdrachtgever ook gelukkig. Iedereen blij! En ik vooral dankbaar dat ik daaraan heb mogen bijdragen. De mooiste opmerking die ik meekreeg na afloop van een zakelijk project was: ik hoef niet meer naar huis want ik ben er al. En daar word ik weer gelukkig van.

Headpagefoto.jpg
Annemiek Lindhout Interior Advise -6.jpg
Annemiek Lindhout Interior Advise -5.jpg
groen-vlak.jpg
groen-vlak.jpg
Annemiek Lindhout Interior Advise -2.jpg

Ondernemen zit in mijn bloed. Mijn ouders waren zelfstandig ondernemers. Mijn opa heeft een melk wijk gehad en mijn oma had de eerste delicatessenzaak van Rotterdam. Dus toen ik aan mijn vader vroeg in 2012 of ik voor mezelf zou gaan beginnen was zijn advies; stoppen kan iedereen maar starten durven er maar weinig, GEWOON DOEN!

 

En dat deed ik. Van origine ben ik balletdanseres. De academie van Lucia Marthas in Amsterdam was een soort Fame, in één woord geweldig maar ook plastic fantastic en vooral fysiek bezig zijn i.p.v. met je koppie. Dus gestopt, maar wel met een overdosis aan discipline en werkers mentaliteit. De bouw, huizen & inrichting hebben me altijd al geïnteresseerd. De stap naar de makelaardij was snel bedacht. Nadat ik mijn makelaars diploma behaald had kreeg ik te horen dat ik voorlopig nog wel heel wat jaren binnen zou zitten omdat ik nog te jong, te rimpelloos en te blond was om geloofwaardig de buitendienst in te gaan. En bedankt, dat ging ik dus niet doen want wachten is niets voor mij.

 

Mijn ouders waren op dat moment bezig met nieuwbouw van hun bedrijf en mijn vader vroeg of ik dit wilde begeleiden, de inrichting wilde doen en de automatisering wilde opzetten. Leuk! Cursus automatisering en lekker bezig zijn met dat me nog steeds boeide; interieur & bouw. Bij mijn ouders heb ik geleerd te ondernemen. Van btw afdracht, tot kostprijs berekening, van sollicitatiegesprek tot samples even snel naar een klant brengen. Toen mijn vader het bedrijf verkocht dacht ik en nu....

 

Opleiding binnenhuisarchitectuur. Leuk, carrière switch en gaan doen waar me hart altijd al sneller is van gaan kloppen. Tot ik hoorde dat er een kinderkledingwinkel te koop kwam. 1 seconde dacht ik LEUK, echt iets voor mij, ga ik het combineren met advies geven voor inrichting en verkoop van kinderkamers. De seconde erna dacht ik tja; ik spring weer in het diepen en denk dat ik alles kan, laat maar. Tot ik mijn bevlieging aan mijn man vertelde en die vond het helemaal geen bevlieging en een goed plan en gaf me het advies vraag eens wat je vader ervan vindt. Stoppen kan iedereen maar starten durven er maar weinig. DUS DOEN. Oké, gedaan, tien waanzinnige jaren gehad. Veel geleerd, veel gerestyled. Webshop gebouwd, e-commerce, etalage wedstrijden, advies collectionering leveranciers etc etc. En toen eigen plafond bereikt, behoefte aan nieuwe uitdaging en ontwikkeling en de crisis. Veel geld verdiend maar ook veel geld verloren door de crisis en een klant die doodleuk op social media iedereen opriep om zijn cadeaubonnen in te leveren omdat ik had gezegd te gaan stoppen met de zaak. In 1 weekend voor 40K aan oud papier ( cadeaubonnen ). Zo zie je maar social media kan je maken maar ook breken. Lang verhaal kort; tijd voor een nieuwe uitdaging en een nieuwe start.

 

Dat werd het formule team bij Bakker van Maanen. Alles met betrekking tot conceptontwikkeling van interieur tot ontwerp nieuwe bedrijfskleding en vormgeven aan de formule in de breedste zin van het woord heb ik daar geleerd. Mooie tijd! Maar ook veel stress en workload. Tot ik bij de huisarts zat en die me vertelde mensen met jouw klachten zitten fulltime thuis, dat heet burn-out. Nou die pak ik even niet aan dacht ik, hier heb ik geen zin in. Dus bijten en blijven lachen maar ondertussen wel het roer om en anders leren werken, slimmer werken en vanuit het holisme voor mezelf gaan leren zorgen. Ik deed waanzinnig werk en dat wilde ik echt niet opgeven. Tot ik op de grootste internationale food beurs in Keulen stond; de Anuga. Ik mocht de stand ontwerpen en was me niet bewust van de wereld om me heen. Ik werkte altijd vanuit flow en deed waarvan ik dacht dat de beste vertaling van de formule was maar wel in mijn eigen bubbel. Opeens zag de wereld mijn werk en vond daar ook iets van. Ik schrok me rot, opeens uit mijn bubbel. Maar mijn angst was ongegrond want mensen vroegen; who is the designer... Nou wat leuk er zijn ook andere mensen buiten Bakker van Maanen die mijn werk leuk vinden en zo is het balletje gaan rollen om als ZZP-er

Interior advice &

concept development

beautiful places  creëren for happy people

te gaan doen.

En dat doe ik nu met veel plezier &  passie ...

Ondernemen is altijd 1x meer opstaan dan dat je valt, jezelf niet te serieus nemen en blijven lachen

Vier cirkels

voor geluk

gezondheid,

 relaties

 werk & geld

 De basis voor geluk zijn vier cirkels;

gezondheid, relaties, werk & geld. 

Een paar keer week neem ik even de tijd om hierbij stil te staan om zo de beste versie van mezelf te zijn en alles uit het leven te halen, om mijn mooiste leven te leven.  Waar sta ik, wat zegt mijn gevoel over elk onderwerp, welk cijfer geef ik iedere cirkel, waar ben ik mee bezig ben, waar wil ik aan werken, wat zijn mijn doelen en welke stappen neem ik om daar te komen. Zo blijf ik leren en mezelf verbeteren, werken aan mijn gezondheid, doelen stellen, maar vooral ook rust & balans. Verantwoording naar mezelf om daar te komen waar ik naar toe wil of de bewustwording dat ik er al ben en dat het goed is zoals het is.

mijn inspirators

 • tony robbins

 • louise hay

 • michael pilarzczyk

 • brené brown

 • stephen covey

 • Brandon bays

 • david & arjan

'life isn't about finding yourself. life is about creating yourself.'

- george bernard shaw - 

groen-vlak.jpg
Annemiek Lindhout Interior Advise -1.jpg

het gaat er niet om wat je meemaakt, het gaat erom hoe je ermee omgaat

Mijn vriendinnen zeggen altijd:"Als jij met je verhaal naar een filmproducent gaat zegt ie; nee dit is niet geloofwaardig, dit kan niet waargebeurd zijn. Toch is het zo. Ik heb op ieder vlak al heel wat meegemaakt en heb ondertussen een ziel van een honderd jarige ;). Maar toch voel ik me nog steeds een zondagskind en een enorme bofkont. Het gaat er echt om hoe je ergens mee omgaat en niet afvraagt WAAROM.. want dat heeft echt geen zin en brengt je geen stap verder. Ik probeer altijd overal de les ervan in te zien en dat gaat met vallen en opstaan. Alles wat je meemaakt maakt je weer een stapje "rijker" en vormt je op een positieve manier. Ik leef vanuit positiviteit en vertrouwen en niet vanuit angst, ook niet elke dag maar zeker  de meeste dagen wel. Angst is een creatie van je gedachte en aangezien we kunnen kiezen wat we willen denken kies ik voor vertrouwen en positiviteit. Daardoor ontstaat er ruimte om te dromen en worden nieuwe plannen geboren.

Vroeger dacht ik altijd; tja wat beteken ik nu voor de wereld en hoe kan ik van waarde zijn voor een ander. Tot ik borstkanker kreeg en heel veel geleerd heb over de holistische geneeswijze waarvan ik vind dat iedereen die behandeld wordt door de westerse geneeskunde ook hier informatie over zou moeten krijgen want er bestaat echt meer dan snijden, verbranden en vergiftigen. Het ene kan absoluut niet zonder het andere maar beide geneeswijzen kunnen een mooie aanvulling op elkaar zijn waardoor je als mens sneller weer gezond wordt of helemaal niet ziek hoeft te worden. En zo is het idee voor mijn boek ontstaan. Je leest op mijn blog alles hierover en ook over de totstandkoming van het boek.

Zakelijk weet ik heel goed welke richting ik op wil maar maar wat wil ik nu eigenlijk privé... Tot mijn vader, veel te jong en niet nodig, plotsklaps overleed. Meer natuur, kleiner wonen, meer genieten, meer van de wereld zien en nog meer uiteten. Meer genieten met mijn gezin, familie & vrienden. Want als we eerlijk zijn, werken we hard, houden we  onze leefstijl maar in stand, verzamelen we  alsof we mieren zijn en de generatie na ons denkt: marktplaats of kringloop. Deze gedachte samen met de hang naar horeca en het gevoel voor gastvrijheid van mijn man werden een heel nieuw bedrijfsplan. Heerlijk! Ik ben dol op nieuwe plannen maken en zeker om dit plan samen uit te voeren.  Alles over ons B&B in wording en nieuwe plekje in de natuur lees je hieronder en zie je binnenkort op Insta.

Knipsel.JPG

Een klein huisje aan het water,

minder spullen, meer natuur. Een eigen restaurant met een moestuin en een pluktuin. Of een Bed & Breakfast en geen restaurant maar zeker de rest wel !!

B&BDiY
  

est 2019

  

groen-vlak.jpg

als je me echt zou kennen,

zou je weten dat:

* ik verslaafd ben aan extra dark chocolade *  getrouwd ben met mijn jeugdvriendje * geduld niet echt mijn sterkste kant is en soms best kan stuiteren * dol ben op dansen, ook thuis in de keuken * in de auto altijd boeken luister of zing alsof het echt een gemiste kans is dat ik niet de muziek in ben gegaan hahaha * mijn dochter, net als mijn vader deed, tussendoor skiles geeft in Oostenrijk gewoon omdat je moet doen waar je blij van wordt en ik waanzinnig trots ben. De geschiedenis herhaalt zich * Mijn zoon me op mijn nummer zette toen hij vroeg of hij op karten mocht en ik antwoordde; dat is wel een beetje veel en beetje duur naast wat je allemaal al doet. Waarop hij zei; je zegt toch altijd dat je alles kunt worden als je maar in jezelf gelooft en dat je je dromen moet waarmaken. Nou?! Dus ik ga er alles aan doen om in de formule 1 te gaan werken. Thanks to Max ;)

mensen die me echt kennen,

zeggen dat ik:

* enthousiast * doortastend * creatief * vol lef *  verantwoordelijk * dankbaar * gepassioneerd * compassievol * vrolijk * betrokken ben.

 

En daar wil dan TROTS & en nog een keer DANKBAAR aan toevoegen voor deze mooie woorden.

groen-vlak.jpg

Je kent me nu een heel stuk beter, en nu jij! koffie? 

Ik ben oprecht heel benieuwd naar jouw verhaal. Waar sta jij en of jouw bedrijf voor? Waar droom je van als zelfstandig ondernemer? Waar loop je tegen aan om je plan te verwezenlijken?

Wat houd je nog tegen om van je huis je heerlijke thuis te maken ?  Laten we een kop koffie drinken op locatie of bij Vibes, mijn co-working spot in Noordwijk, en kijken of we een klik hebben en iets voor elkaar kunnen betekenen.  

 

Je kunt me mailen: info@annemieklindhout.nl  Maar je kunt ook bellen of whatsappen op 06-29144117 en ik  reageer binnen 24 uur op je bericht.

Bezoek adres Vibes is Kloosterplein 22 in Noordwijk.

Graag tot later.

                     Groet, Annemiek

Annemiek Lindhout Interior Advise -3.jpg
 • LinkedIn - Black Circle
 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest