Armand Vermeulen & Roderick van Batenburg | banketbakkerij plasman



Half oktober 2018 heeft Annemiek een restyle van onze lunchroom gedaan. Wij hebben een luxe banketwinkel met lunchroom in het Statenkwartier in Den haag.


De opdracht was dat de lunchroom meer warmte, gezelligheid, openheid en huiselijkheid moest krijgen. Fantastisch hoe Annemiek dit oppakte Ze kwam met een moodboard waarop kleuren en voorbeelden stond en een plattegrond met een geheel nieuwe indeling. Ik moet wel even zeggen dat als je iemand een opdracht geeft om een restyle of een nieuwe inrichting te laten ontwerpen moet je wel er echt zelf voor open staan. Annemiek kwam met kleuren voor op de muren waar wij nooit aan gedacht of gedurfd hadden. En met hele nieuwe en andere ideeën voor de opstelling van meubels. Daar hadden wij nooit aan gedacht.


Zij zorgde voor het draaiboek wat er allemaal moest gebeuren en wie het moest regelen.

Samen gingen we op inkoop om de verlichting en de decoratie in te kopen.

Het eindresultaat is echt fantastische en het personeel is heel enthousiast. Het geeft ook echt ons team een boost. De meiden lopen te stralen in hun nieuwe lunchroom en komen met plezier naar hun werk. Dat deden ze natuurlijk al maar dit geeft weer nieuwe energie. Maar het belangrijkste; de klanten vinden het top en de omzet is hierdoor gestegen.


Nogmaals bedankt Annemiek!




De wens vanuit Roderick en Armand was heel duidelijk en voor de rest kreeg ik carte blanche en heel veel vertrouwen.


Het was een heerlijke samenwerking, veel samen opgetrokken, samen op inkoop, samen gelachen, snel schakelen met elkaar, samen de bouw gerealiseerd maar ook samen met het team. Wat een leuke en enthousiaste meiden en zo blij en dankbaar met hun nieuwe "plekkie" .


Maar de kroon op het werk is toch altijd het praatje met de tevreden gast die zit te genieten van al dat lekkers van de vernieuwde menukaart op "zijn" vernieuwde en gezellige vaste stek op de "Fred" in Den Haag.


https://www.plasman.nl

23 views