Chris Camfferman | marketing manager bloomerAnnemiek is een prettige én pittige dame. De communicatie is helder en haar creativiteit enthousiasmeert.


Haar aanpak is van te voren helder en projectmatig en wordt gedurende het proces netjes gevolgd. Ze komt met verfrissende ideeën en verrassende vondsten. Annemiek heeft voor ons fraaie ontwerpen gemaakt die ons de juiste richting heeft opgestuurd voor de restyling van onze kantoren.


Toe aan een nieuwe kijk op je werkomgeving? Annemiek is je vrouw!Voor de twee bedrijven BG en Bloomer mocht ik een ontwerp maken voor diverse kantoren, spreekkamers en kantine.


Tijdens onze eerste ontmoeting overhandigde Chris mij zijn briefing. Alle wensen en benodigdheden stonden beschreven en waren visueel gemaakt in een moodboard. FANTASTISCH! Wat een opdrachtgever. Dat schakelde dus heel goed want Chris weet wat hij wilt en hoe het wilt. Maar daarin tegen werd de uitdaging des te groter om hem te verrassen.


Maar het is gelukt en samen hebben we een mooi ontwerp gemaakt met als uitgangspunt de visie van de twee bedrijven en de samensmelting van de twee merken zonder dat ieder zijn kracht of identiteit verliest.


https://bloomer.nl/

https://www.bgdemooij.nl/

6 views