Dick van Eeuwijk | owner culinair rendement


Samen met Annemiek heb ik mogen werken aan een project wat ik voor de Firma Van Maanen heb uitgevoerd keuken technisch (Bakery café op de Hippolytusbuurt 3 in Leiden).


Annemiek was daar verantwoordelijk voor de uitstraling van het concept wat in aanraking kwam met de open keuken.

Door een zeer prettige en open samenwerking kunnen we zeggen dat er een mooi eindresultaat staat mede door de inbreng van Annemiek.


Ze inspireert je en brengt je op andere gedachten tevens is ze in staat door haar manier van werken mensen enthousiast te maken voor haar ideeën en staat ze open voor aanvullingen uit welke hoek dan ook. Deze vertaald zij weer naar een totaal passend geheel .


Door haar inspirerende manier van werken en openheid hoop ik met Annemiek zeker nog wat projecten in de toekomst te kunnen en mogen doen en kan haar daarom ook van harte aanbevelen.Samen met Dick heb ik mogen werken aan het nieuwe concept voor Van Maanen; het flagship op de Hippolytusbuurt in Delft. Dick adviseerde ons inzake de horeca keuken. We wilden graag een open keuken, met een mooie hout gestookte oven in het zicht en een glazen koelcel waarin je alle verse producten zag liggen leek mij echt geweldig. Wij waren vooral met de beleving bezig en de uitstraling van de keuken die we wilden creëren om zo de sfeer en het verse karakter mee te geven aan de gasten. Dick daarin tegen zorgt ervoor dat je ook nog geld gaat verdienen. Niet geheel onbelangrijk ;). Dick weet tot op de cm wat er benodigd is, wat de kosten zijn, wat de omzet is, de loonkosten etc. Oftewel Dick zorgt ervoor dat de routing, het assortiment en de kosten helemaal doorberekend worden en verzorgt ook de operationele opstart zodat je niet alleen de lekkerste gerechten kan gaan maken in een prachtige keuken maar dat je er ook geld mee gaat verdienen.


http://www.culinairrendement.nl/

13 views