Chris & Marijn van der Waard | owner van der sterre patisserie & lunch


Ik heb Annemiek leren kennen als een gezellige, maar vooral praktisch en deskundig op het gebied van interieur-inrichting.


Ze heeft naar tevredenheid een geheel nieuw concept voor ons ontwikkeld. Een nieuw logo, huisstyle, website, fotografie, menukaart, inrichting en decoratie. Alles bij elkaar teveel om zelf allemaal te bedenken. Samen met Annemiek hebben we gekeken naar kleuren, stylen, praktische oplossingen en sfeer. Echt super om in dit proces een adviseur aan je zijde te hebben voor advies, voorbeelden en coördinatie.


Gelukkig heeft ze veel ervaring doordat ze reeds verschillende projecten heeft begeleidt.
Chris belde me op of ik een keer langs wilde komen omdat hij zijn lunchroom wilde upgraden. Ja natuurlijk wil ik dat!


In Dordrecht ontmoette ik ook zijn vrouw Marijn en samen hebben we zitten denken over wat de wens is. Voor mij is het belangrijk om te weten wat de ambitie en de identiteit van het merk en de eigenaar is. Deze elementen samen zorgen ervoor dat je een mooie vertaling kunt maken naar een interieur met een ziel en een eigen karakter waarin de waarde van het merk verteld wordt waardoor het persoonlijk en onderscheidend wordt en je het verschil kunt gaan maken.


Dat was bij Chris en Marijn heel snel duidelijk; de LIEFDE!

Liefde voor het vak, hun mooie producten, hun eigen ontwikkelde producten die vernoemd zijn naar de drie boys en Marijn en de liefde voor het familie bedrijf. De wens was om een bredere doelgroep te gaan bedienen en het concept "hipper en stoerder maar wel chique" te maken.


Dus daar mocht ik mee aan de slag. Heerlijk, wat een uitdaging. Uiteindelijk bleef het dus niet alleen bij de lunchroom een beetje upgraden maar hebben we met elkaar het gehele concept doorontwikkeld: lay-out / interieur / doelgroep / menukaart / assortiment / huisstijl / nieuw logo / website / playlist / kleding / terras.


www.banketbakkerijvandersterre.nl

23 views