Guido ten Hengel | maatwerk projectbegeleiding en adviesbureau.


“Annemiek heb ik leren kennen toen ik a.i. de inkoop mocht stroomlijnen bij Bakker van Maanen.


Het was wel even wennen aan haar: best eigenwijs, kritisch en recht voor z’n raap. Maar altijd eerlijk en open, heel creatief en met een goede kijk hoe je iets moois moet maken. Mooi is altijd anders in andermans ogen, maar zij weet iets moois voor iedereen te creëren en dat is bijzonder.


Als je eens wat anders wil en niet de geijkte paden wil bewandelen kan ik Annemiek van harte aanbevelen.”
Inkoop & Design... tja wat zal ik zeggen ... ;-) Zij hebben vaak andere ideeën over de uitvoering. Maar Guido en ik kunnen goed samenwerken. We staan alletwee voor onze discipline en dan is het soms alletwee beetje water bij de wijn doen maar met uiteindelijk een mooi resultaat tegen een scherpe prijs.


Guido is ook de man die me erop gewezen heeft om te gaan bloggen tijdens mijn periode van ziek zijn. Hij vond mijn manier van schrijven leuk ( in de groeps-app met alle collega's ) en vertelde me uit eigen ervaring dat schrijven helend werkt tijdens een heftig proces. Hiervoor ben ik hem zeer dankbaar want er volgden heel wat blogs en straks zelfs een waar boek maar bovenal was het een goede therapie. In 2018 heb ik veel aan zijn woorden gedacht: "Doe je wel een beetje normaal, zo een eerste jaar weer na het ziek zijn. Ik werkte veel te veel en maakte veel te veel afspraken privé, maak niet dezelfde fout". Dat ga ik zeker niet doen dacht ik, veel te dankbaar dat ik er weer ben. Nou niet dus. Ik heb ook ja gezegd tegen alles en iedereen. Waanzinnig natuurlijk en een kadootje maar ik heb het hele jaar Guido zijn stem in mijn achterhoofd gehad. Dus Guido voor 2019 nieuwe modus.

www.advies-op-maatwerk.nl

25 views