Ivo van Dijkhuizen | owner bakery brands en pakhuis food marketing


Met Annemiek heb ik samengewerkt bij zowel Bakker van Maanen als bij Bakery Initiatives.


Voor Bakery Initiatives zijn we samen afgereisd naar enkele landen, om daar te werken aan marketing en styling projecten. Annemiek werkt lekker hands-on, is representatief en heeft een sterk gevoel voor commercie. Daarbij voelt ze goed aan wat nodig is om te bouwen aan vertrouwen.


Mooi is niet altijd mooi, en dat wordt dan subtiel duidelijk gemaakt. Naast haar kwaliteit als shop design specialist, staat ze altijd open om ook mee te denken over vraagstukken die buiten haar werkgebied liggen. Met deze informatie en haar tomeloze inzet zorgt zij ervoor dat het totale project wordt opgeleverd volgens afspraak. Want afspraak is afspraak.Ivo is een gedreven man met een tomeloze en aanstekelijke enthousiasme; voor zijn vak, zijn klanten, zijn “collega’s” en uiteraard zijn boys en lieve vriendin. Samen met Ivo heb ik aan projecten gewerkt voor Bakker van Maanen, de Bakkers Brigade en de Van Maanen Foodgroep. Het is heel fijn om met iemand te werken die jou helpt om de beste versie uit jezelf te halen. Soms kan dat best vervelend zijn want Ivo kan best een “pain in the ass” zijn maar het is altijd op de bal en nooit op de man en maar met 1 doel om een 10+ te leveren. Wat ik van Ivo geleerd heb is hoe je de gun factor kunt “verdienen”. Alle partijen waarmee we samenwerken lopen met hem weg. Ik ben dan altijd trots dat we samenwerken.


Voor Bakery Initiatives reizen we naar verschillende landen. Het is daar zoveel mogelijk werk verzetten in een zo kort mogelijke tijd. Dan is het fijn als je dezelfde taal spreekt, elkaar aanvult en zonder woorden snapt wat er gedaan moet worden. Deze kans heb ik aan Ivo te danken doordat hij mij heeft uitgenodigd om te pitchen voor het internationale formule team van Bakery Initiatives en hier ben ik hem zeer dankbaar voor.


Het mooiste compliment wat ik laatst hoorde van een opdrachtgever, Robert Tegelenbosch, over onze samenwerking is: “Regelen jullie het samen maar, jullie spreken dezelfde taal, dan weet ik zeker dat het een succes wordt”. Meer valt er dan niet te zeggen: gewoon lekker kei hard werken, creatief verbluffend blijven en genieten van de tevreden klant, het resultaat en het leven. En een grote steak met een biertje, eigenlijk zijn grootste passie! En voor mij dan een geroosterde wortel om met zijn woorden te spreken ;)


http://www.pakhuis.nu

https://bakerybrands.n87 views