Jaap Molenaar | partner at the bakery initiatives group

‘ I have worked with Annemiek together in several international projects.


Her inspirational and creative input combined with her ‘hands on’ approach made every project very unique and with a strong identity.


It is a great pleasure to work with such a professional designer. It helped us to realize the projects within the time and budget frame and happy clients’


Voor Bakery Initiatives werken we samen aan mooie projecten wereldwijd. Sinds januari 2018 mag ik met trots de rol van Bakery Shop Designer & Development vervullen. Daarnaast heeft Jaap er ook voor gezorgd dat ik mag werken als international advisor voor de European Bank for Reconstruction and Development.


Jaap is een mentor pur sang en helpt mensen graag op weg. Als ik met Jaap op reis ben en aan het werk ben in het buitenland dan praten we non stop over de business. Of beter gezegd Jaap. Hij verteld zoveel en weet zoveel dat ik bijna geneigd ben om non stop met een kladblok achter hem aan te rennen om notities te maken ;). Hij kent de branch en de mensen, heeft enorm veel kennis, ervaring en knowhow, is vriendelijk en charmant. Het is een kadootje om samen projecten te mogen doen.


https://bakeryinitiatives.com/

16 views