Ben Munster |owner fresh-resultAnnemiek ken ik al meerdere jaren en ik waardeer haar kennis op gebied van styling, interieur-inrichting en conceptontwikkeling ten hoogste.


Annemiek weet deze kennis door haar enthousiaste manier van samenwerken en communicatie op een uiterst prettige wijze om te zetten van idee naar implementatie. Haar innovatieve kracht, creativiteit en knowhow van de business maken haar een professionele en warme persoonlijkheid waar eenieder graag mee samenwerkt.


Ik kan Annemiek dan ook ten zeerste aanbevelen zowel als persoon maar ook als een expert op haar gebied.
Ben is een jaar mijn mentor geweest. Ben was gevraagd om de mensen binnen het concept team van Van Maanen die bezig waren met de ontwikkeling en invulling van het nieuwe concept in Delft te adviseren en te helpen.


Wow wat een tijd. Heerlijk! Met Ben heb ik heel wat concepten in binnen- en buitenland mogen bekijken en analyseren. Ik weet nog dat we in het vliegtuig zaten naar Berlijn, om inspiratie op te doen voor de non food afdeling en voor de invulling van de menukaart van ons toekomstige flagship en blurring concept in Delft, dat we tijdens de vlucht het ontwerp voor het nieuwe filiaal in Hoofddorp aan het bespreken waren. Alles op de schop. Waarom doen we het niet anders? Op een leeg vel werd er een heel nieuw briljant ontwerp gemaakt en dat allemaal op het kleine tafeltje aan de stoel voor me.


Met Ben hebben we alle facetten die nodig zijn voor de invulling van een nieuwe formule doorlopen: lay-out, interieur, assortiment, huisstijl, medewerkers, kleding etc. Ik voel me een bofkont dat ik heb mogen leren van deze vriendelijke en charmante man met een databank aan kennis en knowhow .


https://www.fresh-result.com/

33 views