Marielle van Delft | fotograaf jell fotografie


Een tijd geleden zei Annemiek: “Het maakt niet uit wat je meemaakt of wat er op je pad komt, maar hoe je daarmee omgaat”. Deze zin zegt heel veel over haar zowel zakelijk als privé. Privé heeft ze onwijs veel mooie dingen meegemaakt maar ook heel veel moeilijke. Maar Annemiek blijft altijd overeind.


Ze bewaakt het concept van de klant en maakt de vertaling bedrijfsbreed. Ze zal altijd proberen het concept te upgraden. Maar is ook heel flexibel en kan out of the box denken gelang de wens van de klant.


Ze werkt keihard en gaat ontzettend ver in het meedenken, organiseren en ontzorgen van de opdrachtgever. En nog belangrijker, dat doet ze met heel veel plezier, precisie en humor.


Van idee naar ontwerp, bouwbegeleiding en uitvoering of budgettering, het totale proces biedt ze aan. Denk hierbij zelfs aan het ontwerp van nieuwe bedrijfskleding, adviseren en meedenken over een andere huisstijl of logo en zelfs de playlist van de muziek of de nieuwe verpakking kan ze voor de klant verzorgen. Dit is haar kracht en onderscheidende vermogen.
Ze zou je zus wel kunnen zijn zei Chris van Van der Sterre, zijn jullie familie of dikke vriendinnen?


Voor mij zijn de details en toevoegen van emotie aan een ontwerp erg belangrijk. Dus toen ik voor Van der Sterre diverse wandafwerkingen met fotografie en tekst wilde maken waarop we de visie, de eigen ontwikkelde producten en de familie traditie konden laten zien heb ik direct Jell gevraagd of ze ons hierbij wilde helpen.


Juist omdat ze voelt als een zus, familie en een dikke vriendin is. Hierdoor voel je elkaar goed aan en kan je net het verschil maken waardoor iets i.p.v. goed maar waanzinnig wordt. Maar ja dat was natuurlijk niet zo professioneel om te zeggen dus lieten we het lekker in het midden of niet benoemd. Nou niet dus want Chris zag, snapte en voelde het meteen hahaha.


Met als gevolg dat we zoveel mooie en persoonlijke beelden hebben kunnen maken die Chris kan gebruiken online en offline: website, menukaart, flyers etc. En ik heb toegepast in het ontwerp waardoor het een ontwerp met emotie en oog voor detail is geworden.


https://mariellevandelft.nl/

21 views