Mieke Maas | winkel coach en horeca specialist bakker van maanen


Toen ik Annemiek de eerste keer ontmoete hadden wij meteen een klik, ik dacht wat een leuke vrouw! Zoveel leuke en oprechte vrouwen zijn er namelijk niet in de business die elkaar willen helpen.


De beginperiode in Heemstede, de eerste winkel met het nieuwe concept waaraan Annemiek geholpen heeft te ontwikkelen en te realiseren, wat gaaf!! Zo’n mooie winkel en een enorm succes!

Al die klanten die zeiden: WAT een mooie winkel en dus megadruk vanaf dag 1.


De pop-up store die jij hebt gemaakt in het oude pand van V&D in Leiden en gerealiseerd moest worden binnen anderhalve week; heeeel erg leuk.


Delft echt de mooiste Van Maanen winkel ever! Ik zag echt details terug die wij op de fiets in Barcelona waren tegen gekomen tijdens onze trendtour met het concept team van Bakker van Maanen.


Nieuwe Rijn vind ik ook heel gaaf. Woerden, prachtig, maar niet echt praktisch die 3 etages.


Wat ik verder op je site heb gezien ziet er heel tof uit! Wat een leuk logo! Je hebt een hele goeie smaak en weet een bijzondere sfeer te creëren.


Verder moet ik denken aan wat jij allemaal hebt meegemaakt, zo sterk, zo dapper, ik zou het je absoluut niet nadoen.
Tijdens mijn inwerkperiode bij Bakker van Maanen mocht ik o.a. ook bij een paar winkels meelopen zodat je alle facetten van het bedrijf leert kennen. En dat was bij Mieke in Hoofddorp. Miek en ik snappen elkaar, komen alle twee uit de fashion en houden niet van tutten, maar lekker werken en nieuwe uitdagingen en kansen creëren.


We hebben veel samen opgetrokken tijdens de ontwikkeling van de eerste winkel in de nieuwe huisstijl nadat Van Maanen zich afsplitste van het Meesterbakkersgilde om volledig eigen koers en identiteit te kunnen gaan realiseren. Pionieren is een mooie tijd en dat kan alleen in een groep mensen die elkaar inspireren, uitdagen en optillen naar een hoger niveau. Mieke is een vrouw die een groep positief kan vormen en in beweging kan krijgen. Mooi is dat! En daarnaast is het ook een heerlijk enthousiast mens.


16 views