Patrick Brans | algemeen directeur bakker van maanenOf ik bereid ben een referentie voor jou te schrijven…………. Maar natuurlijk ben ik dat. Jij, Annemiek onze huisstyliste, huisdesigner, huisconceptontwikkelaar en huisinterieur-inrichter.


Ik ken jou eigenlijk nog niet zo lang, aangezien ik zelf pas in september 2018 begonnen ben bij Bakker van Maanen. Maar al snel stond er een afspraak in de agenda die jij snel en eigenhandig had geregeld. Dit kenmerkt jouw dan ook: initiatief nemen, vooruitstrevend, proactief en enorm enthousiast. Ik werd gelijk bijgepraat over de voortgang van alle projecten binnen Bakker van Maanen. Stuk voor stuk projecten waar je gelijk jouw eigentijdse hand in terugziet; zeer smaakvol, creatief en innovatief.


De afgelopen periode heb jij onder andere onze projecten in Heemstede, Delft en Nieuwe Rijn in Leiden succesvol neergezet. Stuk voor stuk concepten waar wij erg trots op zijn.


Jouw aanpak tijdens deze projecten is enorm hands-on, je neemt de mensen aan de hand mee en zorgt dat het project van A tot Z gerealiseerd wordt.


Daarnaast ben jij gewoon een fijne, enthousiaste dame met een enorm gevoel voor smaak! Ik zou jou dan ook zeker aanraden aan iedereen die een mooi project van begin tot eind op een creatieve, kwalitatieve, verrassende en sfeervolle wijze neerzet wil hebben. Ik wens jou oprecht het beste voor met jouw bedrijf en hou genoeg tijd vrij voor Bakker van Maanen!
Patrick en ik kennen elkaar inderdaad nog niet heel lang maar toch lijkt het alsof we al jaren samenwerken. Wat blijkt nu, we zijn op dezelfde datum geboren, dat verklaart veel ;)


Samen zijn we bezig om de formule van Van Maanen modulair op te bouwen en verder door te ontwikkelen. Wat een hele mooie creatieve uitdaging is maar bovenal vooral heel slim zodat we "bouwstenen" maken voor nieuwe en bestaande locaties qua formule.


Patrick is een gedreven man met veel knowhow maar buiten dat heeft hij oog voor de mensen om hem heen en dat maakt werken met Patrick heel prettig en ontspannen. Binnen zijn briefiing zit heel veel vrijheid maar hij is heel duidelijk over zijn visie en wensen, daardoor is hij een opdrachtgever die je creatief uitdaagt en heel veel vertrouwen geeft. Voor mij de formule om een tien plus te willen leveren!


https://www.bakkervanmaanen.nl/

67 views