Peter van der Eijk | owner Flowex
Na achttien jaar over naar een nieuwe locatie, met als startpunt een lege ruimte zonder wanden, plafond en zelfs ramen. Help! waar moeten we beginnen?!


“We” zijn een bloemen import bedrijf met gedreven professionals met passie voor en kennis van bloemen. Maar ja een nieuw kantoor inrichten doe je niet elke dag. We kwamen via via in contact met Annemiek en zij heeft ons heel planmatig bij de hand genomen en samen hebben we de ruimte ingedeeld.


Met Moodboards heeft ze ons laten nadenken over sfeer en kleuren en materialen, waar ze vervolgens een hele smaakvolle eenheid van heeft weten te maken.


We hadden geen omkijken naar de hele verbouwing en alles werd super door Annemiek geregeld.

Wij zijn heel enthousiast over het eindresultaat en krijgen niet anders dan lovende reacties van klanten en leveranciers. Dus Annemiek nogmaals bedankt !Voor de heren, Peter, Peter en Marcel, van Flowex mocht ik een ontwerp maken voor het nieuwe bedrijfspand.


Het pand was nog helemaal leeg, kaal en rauw. Prachtig! Een blanco vel. Mooier wordt het niet. Samen hebben we gekeken naar waar het bedrijf voor staat en hoe we deze vertaling kunnen maken en wat de wensen zijn die de heren graag gerealiseerd zouden zien in het nieuwe pand.


Het is een pand en interieur geworden waar er ruimte is om met elkaar te werken, vergaderen en te socializen met een grote gezamenlijke kantoorruimte, met een knipoog naar de luchtvaart en een plek om even apart te zitten, een apart kantoor voor directie en boekhouding en een fijne kantine. De import en export hebben we weergegeven op de grote wand in de kantoortuin en ook op de visuals zie en proef je de sfeer van de landen waar Flowex o.a. de bloemen vandaan importeert. Het is een pand met een stoer karakter geworden maar met een warme uitstraling voor en door de mensen.50 views