Petra Teunissen | human resources manager

Annemiek ken ik al jaren. Ik heb haar ontmoet toen zij in dienst trad bij Bakker van Maanen.


Zij was in het geheel eindverantwoordelijk voor de Look & Feel van alle bestaande en nieuw te openen winkels. De bestaande winkels werden in een mum van tijd met een samensmeltende identiteit, stijlvol en hip ingericht en gestyled.


Daarnaast werkte zij geheel zelfstandig, binnen het budget, aan het van scratch af aan intekenen en vervolgens inrichten en stylen van een nieuwe winkellocatie. Daarbij lag naast haar focus op de uitstraling, beleving en bewaking van de corporate identity ook de aandacht op efficiency, praktische werkbaarheid alsmede kostenbesparing/kostenbewustzijn.


Annemiek kenmerkt zich door de energie welke zij in grote mate heeft maar ook zeker aan een ander geeft, haar tomeloze inzet, intrinsieke motivatie, pro-activiteit, assertiviteit, bezieling voor haar vak, oprechtheid, heeft een enorme dosis inzicht en kennis op haar vakgebied, maakt makkelijk én heel natuurlijk de verbinding met anderen, is communicatief en uitermate creatief... Kortom samenwerken met Annemiek resulteert per definitie in een succesvol en mooi eindresultaat!Samen met Petra heb ik de transitie binnen Van Maanen meegemaakt van het kantelen van de organisatie. Petra was hierbij intensief betrokken. Zulke processen zetten heel wat in beweging zowel positief als negatief maar Petra wist dit heel goed te managen.


Petra en ik vinden elkaar in onze honger naar groei en ontwikkeling zowel zakelijk als privé. Het is fijn om een sparringspartner voor elkaar te zijn om de verdieping op te zoeken en elkaar te adviseren of spiegelen. Petra's adviezen, vanuit haar discipline, zijn zeer waardevol maar voor mij maakt ze het verschil doordat ze niet alleen heel goed is in haar vak maar dit ook met liefde voor haar collega's en klanten uitvoert. Zo heeft ze zelfs een keer tijdens een voor mij belangrijke meeting ( toen ik tijdens de chemo af en toe kwam werken ) ingebroken om te zeggen: "Miek je zou toch een half uur geleden al naar huis gaan, ga slapen". Petra is een vrouw die werkt vanuit haar hart en met een warm hart voor de mensen waarmee ze werkt.
213 views