Referenties | WOW super dankbaar en trots!

In maart 2019 ben ik in Addis Abeba - Ethiopië geweest voor Bakery Initiatives; acquisitie en de lokale markt verkennen.


Naast mijn eigen presentatie voor potentiële klanten over design mocht ik ook de presentatie van mijn collega, Ivo van Dijkhuizen, doen inzake marketing, communicatie en branding. Enorm interessant om je te verdiepen in andermans discipline maar wat een eyeopener. Ik deed daar dus ( bijna ) niets aan tot mijn grote schrik.


Aangezien ik mijn “huiswerk” reeds grondig gedaan had, ben ik mijn eigen brand gaan analyseren, feedback gaan vragen aan mijn collega de marketeer en heb ik mijn eigen marketing campagne geschreven.


Eén element hieruit zijn referenties. Dus ben ik die gaan opvragen bij klanten, oud collega's, ex werkgevers & relatie's. WOW, wat een reactie's en mooie, lieve en lovende woorden. Ik ben er stil van maar vooral super dankbaar en waanzinnig trots en het (was) is een kadootje om met al deze mensen te mogen werken.


P.S. Als je dit leest en ook een paar woorden wilt achterlaten, wil je me dan een mailtje sturen en dan post ik jouw referentie. Mijn email adres is info@annemieklindhout.nl. Dankjewel!

24 views