Senna van Pommeren | facility manager Samsung

Als opdrachtgever (Samsung) heb ik erg prettig samengewerkt met Annemiek.


Bij ons kantoor op Schiphol ontstond de behoefte om samen met een specialist te kijken naar de mogelijkheden in verschillende interieur concepten en om professioneel advies te ontvangen.


Ik heb Annemiek ervaren als een gedreven, deskundige adviseur die goed out of the box denkt. Haar vertrekpunt is om de klant en het merk goed te leren kennen en hierbij door te vragen naar de cultuur van het bedrijf.

Samsung heeft een prachtig nieuw bedrijfsrestaurant. Het concept van de cateraar WeCanteen is speciaal ontwikkeld voor Samsung. Alles klopt van interieur, tot menukaart, bedrijfskleding, verlichting etc. Alleen de ruimte waar je de maaltijd kan nuttigen of waar je met collega's gezellig een borrel wilt drinken of relaties kunt ontvangen sloot hier niet op aan.


Senna heeft me gevraagd het restaurant te restylen zodat de look & feel klopt met het gevoel van de catering en zodat het een fijne ruimte wordt om te verblijven "van catering naar foodbeleving". Dit was een mooie uitdaging en heel interessant om uit te zoeken waar Samsung voor staat en wat zo kenmerkend is voor het merk zodat we dit over konden gaan brengen op de gebruikers.



36 views