Vera & Mark | een nieuw huis, een nieuw thuis


Vera: ik heb een super mooie droomkamer. Ik voel me dr heel fijn!


Mark: Annemiek heeft goed rekening gehouden met wat ik wil. Ik wilde een chillplek, een bureau om m’n huiswerk te maken en een gaaf groot bed. Ik heb de meest toffe kamer.


Petra, mama van Vera & Mark:

Met een paar beelden, zelf geïnventariseerd op pinterest, wist Annemiek meteen welke sfeer en welk gevoel ik in m’n nieuwe huis wilde creëren. Ze vertaalde dit door naar een moodboard welke volledig past bij waar wij ons thuis voelen. Daarna maakte zij een plan van aanpak, begroting en inkooplijst.

Graag wilde ik ook mee sourcen naar nieuwe spullen voor m’n huis. Annemiek creëerde de randvoorwaarden waardoor ik heel makkelijk hier invulling aan kon geven. Gaandeweg stemde we af waardoor we ons vast konden houden aan het creëren van ons nieuwe thuis. Een samenwerking welke heel natuurlijk voelde, altijd toegankelijk en professioneel. Annemiek is energiek, houdt deadlines voor ogen en ziet volledig het grote geheel. Het eindresultaat: een huis wat vanaf de eerste dag als een thuis voor ons voelt! Alles klopt waardoor er één geheel is wat resulteert in prachtige plaatjes, gezelligheid en sfeer. Bedankt Annemiek.. voor het geven van een thuis!


Petra vroeg me of ik wilde helpen met de inrichting van haar nieuwe huis. Ze zocht naar rust, balans en een fijne sfeer om een nieuw thuis voor haar en haar kinderen te creëren.


Het was ontzettend leuk om samen met Petra het hele proces te doorlopen. Ik heb haar ontzorgd daar waar wenselijk was maar veel heeft Petra ook zelf gedaan. We stemden geregeld even via de app, mail of telefoon af qua type bank, kleur dekbedovertrek etc etc. Doordat we samen zijn opgetrokken tijdens alle facetten was het voor Petra fijn dat ze dit niet alleen hoefde te doen, de advieskosten binnen het gewenste budget vielen maar dat het eindresultaat wel zo is geworden zoals we samen voor ogen hadden.


18 views